Billboard Jumbo plakat velikog formata

Billboard ili (Jumbo Plakat) je plakat velikog formata koji se nalazi na prometnim mjestima, kao što su magistrale, raskrsnice, gradske saobraćajnice.

 

Firma Traffic d.o.o. Zenica je u svom višegodišnjem radu izrasla u  nezaobilazan faktor u marketing oglašavanju na području grada Zenice i okoline. Za tu namjenu, na najatraktivnijim lokacijama u gradu, posjedujemo više od 18 oglasnih površina billboard -a (Jumbo plakat) velikog formata.

 

Lokacije Billboard -a velikog formata (Jumbo plakat) ispred Shopping Centra "Džananović" na Kamberovića polju zbog izuzetno povoljnog položaja oglasnog prostora, blizine najfrekventnije gradske saobraćajnice i najveće slobodne parkirne zone u gradu Zenici stotinama dosadašnjih komintenata poboljšali su prodaju proizvoda i istaknuli prednost njihovih usluga.

 

Lokacije billboard -a ( Jumbo) plakata na magistralnoj cesti M-17 u mjestima Janjići, Pečuj, Topčić polje i Golubinja zbog preglednosti, izvanredne lokacije i velike frekvencije svih vrsta vozila (sa PGDS-om od cca 10 000 vozila/dan), korisnicima naših oglasnih prostora su poboljšali poslovne rezultate i pospješili reklamne kampanje. Ukoliko želite reklamu velikog formata, kontaktirajte nas.

 

Kompanije sa kojima smo do sada imali suradnju:

FDS Sarajevo,

ALMY Zenica,

Drvosječa Sarajevo,

Schenker Sarajevo,

ERONET,

DBC Gračanica,

IK Banka Zenica,

HOTEL ZENICA,

VGT Osiguranje,

GRANOF Sarajevo,

DIVAN Zenica,

FIS Vitez,

ADRIA MEDIA,

BUBA KOMERC,

UNION KOMERC

ZOVKO Group,

ENES

060/328-7925

 

MELINA

062/800-850

MIRNES

061/982-274

Copyright © Autoškola Traffic Zenica by Enes Muračević

INSTRUKTORI

KANCELARIJA

032/405-112